Rtl Direkt Voditelji - Novi Voditelji Direkta Sprajc Nema Nista Protiv Samo Mi Ostavite Placu Rtl Vijesti / Od ponedjeljka do četvrtka točno u 22.15 zoran šprajc i mojmira pastorčić najvažnije dnevne događaje donose direktno i sa stavom.. Pojedini voditelji na televizijama nova tv i rtl namjerno su mu, kao slučajno, govorili ime ne bi li ga dezavuirali, kazao je plenković između ostalog. Na prozivke andreju plenkoviću koji se na jučerašnjoj press konferenciji okomio na medije, odgovorila je jedna od prozvanih novinarki, mojmira pastorčić. Mojmira pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena emisija stotine tisuća gledatelja, odsad dijeli voditeljsku palicu sa zoranom šprajcom. Stara emisija, novi voditelj. tako je najavljeno večerašnje izdanje rtl direkta. Rtl direkt idućih se tjedana neće emitirati:

Pojedini voditelji na televizijama nova tv i rtl namjerno su mu, kao slučajno, govorili ime ne bi li ga dezavuirali, kazao je plenković između ostalog. Na njegove optužbe odgovorila mu je sinoć urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić. :) thank you for being with us <3 the show is over. O kome se radi možete saznati u najavi emisije koju je zoran šprajc objavio na facebook stranici, a mi vam ju donosimo na kraju teksta. Poznati novi voditelji dnevnika 3.

Zoran Sprajc Rtl Direkt Teaser Facebook
Zoran Sprajc Rtl Direkt Teaser Facebook from lookaside.fbsbx.com
Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! Iduća tri tjedna nas nema, naša mala redakcija ide na odmor. Rujna 2015., rtl televizija postaje samo rtl. Nemam ništa protiv, što se mene tiče možete raditi svaki dan, uzmite mi cijelu emisiju, samo mi ostavite plaću, jel to ok, kazao je kroz smijeh zoran šprajc pa dodao: ˝mali otočani i ekološke machinae novae˝ voditeljice zlatke rodin, memorijalni centar faust vrančić. Rtl direkt idućih se tjedana neće emitirati: Hol sie dir jetzt, bevor es zu spät ist! Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu mojmira pastorčić.

:) thank you for being with us <3 the show is over.

Zbog nuspojava nastale nakon cijepljenja voditeljica mojmira. Samo je predstavio karlu i matiju te ih pitao žele li biti voditelji ili im je to bilo zanimljivo samo na jedan dan. Među emisijama koje je vodio je najpoznatiji dnevnik hrt. Ovako su nekad izgledali voditelji informativnih emisija. Rtl direkt sinoć je dobio novog voditelja: 'mojmiru je pokosila druga doza, ja se zasad držim.'. Stara emisija, novi voditelj. tako je najavljeno večerašnje izdanje rtl direkta. Rtl direkt · tuesday, december 3, 2019 · od ponedjeljka do četvrtka točno u 22:15 jedinstveni i vrhunski televizijski urednici i voditelji zoran šprajc i mojmira pastorčić donose najvažnije dnevne događaje direktno i sa stavom. Voditelji nagrađivane emisije rtl direkt u normalnim su okolnostima zoran šprajc i mojmira pastorčić, no oni sinoć nisu bili u mogućnosti biti ispred kamera gledatelje rtl direkta sinoć je iznenadilo novo lice na malim ekranima. Prijave posao i karijere general terms and conditions opći uvjeti poslovanja play premium Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! Dugogodišnji novinari i reporteri hrvatske radiotelevizije petar vlahov i damir smrtić od večeras postaju novi voditelji trećega dnevnika hrvatske televizije, jedne od najvažnijih informativnih emisija hrvatskoga javnog servisa. Mojmira pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena emisija stotine tisuća gledatelja, odsad dijeli voditeljsku palicu sa zoranom šprajcom.

:) thank you for being with us <3 the show is over. Na društvenim mrežama komentari nakon emisije rapidno su rasli. Rtl screenshot 'dobra vam večer. Budite s nama od ponedjeljka do subote u 20:00 na nova tv i već sutra ne propustite dnevni pregled s najpoznatijeg seoskog imanja na kojem je prvi gazda josip šimičić. Kolovoza opet smo na programu u 22:15.

Rtl Direkt Dnevnik
Rtl Direkt Dnevnik from www.dnevnik.si
Poznati novi voditelji dnevnika 3. Rtl je hrvatska komercijalna televizijska postaja u 100 postotnom vlasništvu tvrtke rtl hrvatska d.o.o. 'mojmiru je pokosila druga doza, ja se zasad držim.'. Inače, ovi voditelji popularni politički magazin vode od ponedjeljka do četvrtka, a publika ih obožava i vjerno prati. Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu mojmira pastorčić. Iduća tri tjedna nas nema, naša mala redakcija ide na odmor. Mojmira pastorčić u odjavi posljednje emisije otkrila razlog „ovo je bio i zadnji direkt prije ljetne pauze.

:) thank you for being with us <3 the show is over.

Prva je televizijska postaja u hrvatskoj koja je počela stalno emitiranje u formatu 16:9, i to 31. Hol sie dir jetzt, bevor es zu spät ist! Hvala što ste bili s nama. Iduća tri tjedna nas nema, naša mala redakcija ide na odmor, a 23. Rtl direkt idućih se tjedana neće emitirati: Experte sagt, sie ist „die disruptivste aktie der welt! Budite s nama od ponedjeljka do subote u 20:00 na nova tv i već sutra ne propustite dnevni pregled s najpoznatijeg seoskog imanja na kojem je prvi gazda josip šimičić. Na prozivke andreju plenkoviću koji se na jučerašnjoj press konferenciji okomio na medije, odgovorila je jedna od prozvanih novinarki, mojmira pastorčić. ˝mali otočani i ekološke machinae novae˝ voditeljice zlatke rodin, memorijalni centar faust vrančić. Na njegove optužbe odgovorila mu je sinoć urednica i voditeljica rtl direkta mojmira pastorčić. Posted by rtl direkt on monday, may 31, 2021 postoji još jedan ljevičar koji je bezobrazan i ruga se u lice filipoviću. See more of rtl.hr on facebook. Dotad, čuvajte se, pazite se, čujemo se', poručila je mojmira pastorčić gledateljima u zadnjem rtl direktu prije ljetne pauze.

Kolovoza opet smo na programu u 22:15. 'mojmiru je pokosila druga doza, ja se zasad držim.'. Na prozivke andreju plenkoviću koji se na jučerašnjoj press konferenciji okomio na medije, odgovorila je jedna od prozvanih novinarki, mojmira pastorčić. Be with us from monday to. Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice!

Rtl Direkt Rtl Direkt 29 4 Facebook
Rtl Direkt Rtl Direkt 29 4 Facebook from lookaside.fbsbx.com
Na društvenim mrežama komentari nakon emisije rapidno su rasli. Voditelji nagrađivane emisije rtl direkt u normalnim su okolnostima zoran šprajc i mojmira pastorčić, no oni sinoć nisu bili u mogućnosti biti ispred kamera. Rtl direkt idućih se tjedana neće emitirati: Rujna 2015., rtl televizija postaje samo rtl. Prijave posao i karijere general terms and conditions opći uvjeti poslovanja play premium Prvi koraci, ruku na srce, nisu bili ono što se očekivalo od šprajca. Prva je televizijska postaja u hrvatskoj koja je počela stalno emitiranje u formatu 16:9, i to 31. Be with us from monday to.

Budite s nama od ponedjeljka do subote u 20:00 na nova tv i već sutra ne propustite dnevni pregled s najpoznatijeg seoskog imanja na kojem je prvi gazda josip šimičić.

Hvala što ste bili s nama. Stara emisija, novi voditelj. tako je najavljeno večerašnje izdanje rtl direkta. Rtl direkt ima još jedno voditeljsko lice! Od ponedjeljka do četvrtka točno u 22.15 zoran šprajc i mojmira pastorčić najvažnije dnevne događaje donose direktno i sa stavom. Experte sagt, sie ist „die disruptivste aktie der welt! 'ovo je bio i zadnji direkt prije ljetne pauze. Zbog nuspojava nastale nakon cijepljenja voditeljica mojmira. Voditelji nagrađivane emisije rtl direkt u normalnim su okolnostima zoran šprajc i mojmira pastorčić, no oni sinoć nisu bili u mogućnosti biti ispred kamera gledatelje rtl direkta sinoć je iznenadilo novo lice na malim ekranima. ˝mali otočani i ekološke machinae novae˝ voditeljice zlatke rodin, memorijalni centar faust vrančić. Eto kako se čovjek s djecom lako dogovori. Prijave posao i karijere general terms and conditions opći uvjeti poslovanja play premium Mojmira pastorčić u odjavi posljednje emisije otkrila razlog „ovo je bio i zadnji direkt prije ljetne pauze. Rtl je hrvatska komercijalna televizijska postaja u 100 postotnom vlasništvu tvrtke rtl hrvatska d.o.o.